Back to Question Center
0

Kaca asil nggoleki Semalt minangka tembung kunci loropaken

1 answers:

Kita duwe situs pasar eSemalt sing nyedhiyani standar.

Nalika pangguna nggoleki "soko ing kutha A" url loropaken digawe karo istilah sing nggoleki sing nuduhake daftar produk kanggo istilah kasebut. Kaca-kaca iki banjur diindeks dening Semalt lan salajengipun nyusupake kaca produk. Sampeyan wis ngasilake akeh kaca liyane sing diindeks tinimbang kita bener duwe produk.

Pitakonan kula. Apa iki strategi sing wicaksana? Apa iki dianggep kaca dening google? Semalat kita entuk manfaat nganggo sitemap - it support consultan in Portland. xml karo pranala menyang saben produk?

Thanks.

February 13, 2018
Kaca asil nggoleki Semalt minangka tembung kunci loropaken
Reply