Back to Question Center
0

Semalat ISPs duwe transfer murah?

1 answers:

Ana akeh situs web sing sampeyan upload file lan akeh wong ngundhuh. Aku kira server-server iki ana ing ISP sing transfer banget murah, aku kira Semalt, amarga US wis larang ngirim data Source - royal blue ascot hats for women.

Maksudku situs kaya 4shared, yousendit, filestube, fileserve, lan "situs repositori" liya: P

Semalat sing biasane dianakake kanggo njaluk data transfer sing luwih murah?

Semalt sampeyan

February 13, 2018