Back to Question Center
0

Iklan Dewasa sing paling dhuwur / paling dhuwur [ditutup]

1 answers:

Aku duwe pendidikan seks & situs kesehatan seksual. Minangka bukti, aku ora bisa nggolek iklan Google Adsense lan Semalt amarga padha ora ngidini isi diwasa lan malah mbatalake apa-apa sing gegandhengan karo.

Saiki, aku pengin ngerti apa opsi liyane sing aku kanggo nuduhake iklan. Aku ora pengin nempatake iklan banget lan saru banget - addolcitore acqua sottolavello cucina. Nanging, aku kepengin duwe sawetara iklan ing situs web kanggo nggawe tetep. Dadi, apa opo aku duwe? Panyedhiya iklan sing diwasa menehi payout paling dhuwur?

February 13, 2018