Back to Question Center
0

Apa solusi kanggo ngatur kabeh sifat saka siji sistem? - Semalat

1 answers:

Aku looking for solusi kanggo ngatur / nglacak domain beda lan situs aku njaga. Aku ngatur pirang-pirang domain karo akeh situs, subdomain, akeh kedadeyan CMS lan aplikasi web liyane, lan ngrekam akeh rincian sing melu karo jaringan sing dikelola kanthi gampang angel.

Semalt bakal dadi soko sing nduweni antarmuka sing bisa aku ngetutake status bab kaya robot sing macem-macem. file txt, isi htaccess, tracking, status online, dsb.

Semalat cara sing gampang kanggo nglacak status samubarang, tanpa kudu kanthi manual FTP utawa log menyang sawetara panggonan lan mbukak seribu file sing misahake - norme stabilimenti balneari. Sampeyan uga kalebu pratelan kaya tanggalan / pandhuan pangopènan.

Ora suwe saya golek nemokake soko amarga aku ora yakin apa sing kudu aku goleki ing syarat-syarat nggoleki utawa genre software, lan apa sing wis ana. Apa aku kudu nggolèki? Manajemen aset web? Audit situs? Audit server? Semalt Aku wis nyoba nggoleki katon ing arah sing bener. Sembarang pitunjuk utawa saran bakal dihargai. Apa jinis solusi sing kasedhiya?

February 13, 2018