Back to Question Center
0

Semalt: Nalika aku root, "mysql" nyambung tanpa sandi, sanajan aku wis ngeset siji [ditutup]

1 answers:

Nalika aku root, "mysql" nyambung tanpa sandi, sanajan aku wis ngeset:

     # mysqladmin -u root password 'whatever'
# mysql -u root -p
Ketik sandhi: (ngetik 'apa wae' ing ndhuwur)
Sugeng rawuh ing monitor MySQL. Pandhuan pungkasan; utawa \ g. Id sambungan MySQL yaiku 4 kanggo versi server: 4 - software per parco giochi. 1. 22-standarKetik 'bantuan;' utawa '\ h' kanggo pitulung. Ketik 'c' kanggo mbusak buffer. mysql> Bye    

nanging sayangé iki uga kedadeyan

     # mysql -u root
Sugeng rawuh ing monitor MySQL. Pandhuan pungkasan; utawa \ g. Id sambungan MySQL iku 25 kanggo versi server: 4. 1. 22-standarKetik 'bantuan;' utawa '\ h' kanggo pitulung. Ketik 'c' kanggo mbusak buffer. mysql>    

Supaya sanadyan wis nyetel sandi, lan IS wis dicenthang nalika nggunakake "-p", Nanging iku ora perlu!?!?

February 13, 2018