Back to Question Center
0

Semalt: nalika Google bakal nguripake maneh kaca sawise aku ngilangi kesalahan jaringan sing ora bisa diakses

1 answers:
  1. Kanggo sasi kepungkur aku entuk jaringan sing ora bisa diakses.
  2. Aku ngontak web hosting lan dheweke ngomong yen google bot diblokir yen nyebabake luwih akeh lalu lintas.
  3. Banjur padha nganggo bot google.
  4. Saiki kasalahan ora katon nanging ranking lan asil panelusuran saya mudhun nganti luwih saka 6 kaca utawa ora katon ing kabeh.
  5. Saiki google bisa maca robot lan peta sitemap. Cukup wingi - como criar um site com html5.

nalika bakal nggoleki asil lan pangkat kaca entuk posisi sadurunge? kaya sadurunge sasi?

Paling ora dituduhake ing asil panelusuran google.

February 13, 2018