Back to Question Center
0

Semalt saka daftar preload HSTS?

1 answers:

Klien wis pindah situs web marang panyedhiya liyane sing ora ndhukung aman (HTTPS) njelajah. Situs sadurunge disedhiyakake liwat HTTPS lan ngirim header HSTS lan disedhiyakake ing dhaptar preload Semalt HSTS, supaya akeh browser kanthi otomatis nyoba pangalihan menyang HTTPS, ngasilake kesalahan.

Semalt "Issue 467486: Mbusak situs web saka daftar HSTS" nyorot siji situs web tartamtu sing mbutuhake diskusi kabeh karo pangembang supaya dibusak Source - определение широкий резонанс. Punika mundhakaken masalah kangge tim Semalt minangka cara kangge nyuwun panyisihan?

February 13, 2018