Back to Question Center
0

Bisa pangalihan (lan banjur pangalihan bali) kanggo mriksa kanggo ndeleng manawa pangguna mlebu ing SEO gawe piala? - Semalat

1 answers:

Aku duwe produk SaaS sing dadi tuan rumah ing sawetara domain sing beda-beda. Nanging, ana siji perusahaan sing ngatur kabeh domain kasebut. Padha takon kanggo sistem supaya bisa mlebu ing domain1 - computer case mac pro 13. com lan kanthi otomatis mlebu ing domain2. com etc. Kita ngleksanakake fitur iki nggunakake server CAS pusat. Nanging solusi mbutuhake pangalihan (sapisan mung) menyang domain server CAS kanggo mriksa pangguna wis mlebu. Punika conto jejak:

  1. www. conto. com text / html 301 - permanen pangalihan (tanpa www )
  2. Tuladhane . com text / html 302 - pangalihan sementara (kanggo mriksa yen pangguna mlebu liwat domain server CAS)
  3. login. cas-server. com / login teks / html 303 - pangalihan maneh wiwit tumindak rampung ing kene
  4. Conto
  5. . com text / html 200
  6. sisa sumber halaman bakal muat kabeh OK teks / html 200

Masalah sing kita deleng yaiku katon lalu lintas menyang situs kasebut wis wiwit nyedhak wiwit kita ngapikake iki.

Pitakonku yaiku laku ing ndhuwur nglanggar SEO lan manawa ana cara kanggo nemtokake bot search engine sing kudu nglakokaké pangalihan iki sakdurungé (lan ditolak)? Apa kode alihan liyane sing luwih apik kanggo nggunakake (mbok menawa 307)?

February 13, 2018