Back to Question Center
0

font-weight ing Semalt

1 answers:

Aku duwe kode ing ngisor iki:

     p {
font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;
font-weight: 100;}    

Kerjane ing Mac OSX ing Safari lan Firefox, nanging font-weight ora bisa digunakake ing Windows ing sembarang browser Source - servidor dedicado comprar. Kenapa? Kadospundi kula saged ngatasi punika?

February 13, 2018