Back to Question Center
0

Semalt nggunakake monitor 2400px, coder nggunakake monitor 1920px, situs final ora cocog karo perancang apa wae sing dideleng

1 answers:

Apa ana masalah karo desainer grafis kanthi nggunakake monitor 2400px lan banjur pangembang web ngodheake rancangan web ing monitor 1920px, lan katon padha?

Ngomong artboard file grafis 1920px.

Masalah aku gadhahane yaiku perancang nyatakake aku situs sing dheweke nggawe aku kode sing ora katon, lan kuwi kanggo gedhe. Inggih dheweke dirancang ing lebar 1920px, lan aku nganggo kode kasebut ing layar lebar 1920px, nanging monitor dheweke 2400px, mine iki 1920px sudhut - calcul d une paie. Ing kodhe, kabeh grafis cocog ukuran piksel lan fonts ing berkas kasebut persis. Nanging desainer grafis ngandhani "Ora katon padha". Aku takon dheweke, apa sampeyan desain iki ing 100% tampilan, lan ora digedhekake metu? Lan dheweke ngomong ya. Dheweke artine 1920px. Yagene banjur ana coding saka rancangan dheweke ing layar monitor 1920px "nggedhekake"?

Alasan mung aku bisa ngerteni apa bedane ing desain dheweke lan tampilan kode final dheweke nggunakake tampilan retina mac, lan aku nggunakake monitor sudhut 1920 piksel normal. Dadi apa rancangan dheweke bakal katon luwih gedhe ing sembarang monitor sing ora lebar 2400px, amarga monitor sing 2400 wis luwih piksel?

Apa teori saya babagan iki? Lan yen mangkono, wiwit 2400 ana 480 x 5, lan 1920 ana 480 x 4, nggawe 20% prabédan, yen aku ngurangi file dheweke nganti 20% kurang saka 1920 (yaiku 1536) aku bakal weruh kabeh ing 100% ukuran sing tepat padha katon ing layar retina 2400 piksel?

February 13, 2018