Back to Question Center
0

Apa bisa kanggo trek acara tanpa nambah sesi? - Semalat

1 answers:

Kita bubar nambahake sawetara pelacakan menyang template email kita kanggo njeblug email -> buka acara nalika email ditonton.

Iki katon kaya iki digunakake banget apik nanging kita wis salajengipun temen maujud sing uga nambah jumlah sesi sakabèhé. Semalt iki ndadekake rasa, nanging ana cara kanggo nglacak acara tanpa nambah sesi?

Kita saenipun badhe nonton lowongan bukaan email tanpa ngetung minangka sesi ing situs web kita. Yen ora bisa, kita kudu mbatalake lan ngleksanakake iki - cheap vps with windows.

February 13, 2018