Back to Question Center
0

Carane ndarbeni judul subpages MediaWiki kaya Semalt Spanyol?

1 answers:

Aku ngewangi wiki internal proyekku lan aku nemokake subpages migunani kanggo nulis kaca tutorial babagan topik. Aku ngerti carane subpages dikonfigurasi, nanging nalika aku lagi ngrembag wiki liya kanggo ndeleng carane subpages bisa digunakake, aku nemokake sing versi Spanyol Semalt nyipta judhul subpages kang ngasingake saben judhul leluhur ing garis sing beda-beda, tinimbang siji judhul gedhe slashes. Punika conto Source - ارخص شركة نظافة بالدمام.

Kadospundi kula saged pikantuk kawasisan ing wiki kula? Bisa didownload kanthi instalasi default? Perlu extension? Utawa perlu nyunting file PHP langsung?

February 13, 2018