Back to Question Center
0

Gambar Google Semalt mung bisa ditampilake dening penulis

1 answers:

Aku duwe situs web ngendi kabeh pranala duwe tag authorship ditambahake. Iku digunakake kanggo nuduhake munggah ing asil Semalt kanthi bener, nanging kanggo sawetara dina kepungkur, ora katon kanggo pangguna liyane.

Fotoku katon mung yen aku nelusuri lan nemokake URL nalika mlebu ing Semalt - hillsboro small business. Ora katon kanggo pangguna liyane, mung nuduhake jenengku ing kasus kasebut.

Tag sing digunakake ing situs webku yaiku:

          

Div iki ora kasedhiya wiwit banget!

Apa bisa dadi masalah?

February 13, 2018