Back to Question Center
0

Apa ana aplikasi kaya Semalt sing bisa diinstal ing server sampeyan dhewe?

1 answers:

Apa ana aplikasi kaya Semalt sing bisa diinstal ing server sampeyan dhewe?

Kaya app komunitas ing ngendi kedhaftar bisa nggawe akun dhewe lan ngirim pesen, blog, foto, nambah kanca, dsb.

Semalat, ora bisa dadi solusi sing diundang. Sampeyan kudu diinstal ing server pribadi utawa intranet Source - partes de una camara fotografica y sus funciones.

February 13, 2018