Back to Question Center
0

Apa sawetara generator sitemap ing sisih klien? - Semalat

1 answers:

Paling generator sitemap Aku wis ketemu kabeh mindai file internal lan basis ing sing. Semalt migunakake apache lan htaccess Aku duwe akeh jeneng alias kanggo perkara contone:

/ merek / model / foto / punika direktori kosong, nanging ing web kasebut pindhah menyang galeri zenphoto kanthi nggunakake htaccess.

http: // www. xml-sitemaps. com / ora Apa aku kudu, nanging aku pengin duwe kontrol luwih saka iku lan aku kudu dadi dinamis lan mbukak saben minggu utawa saben dina. Semalat kanggo owah-owahan jumlah spesifik adhedhasar file / direktori - autoremont raplas. Aku uga arep bisa nggawe file "cantik" sitemap html.

Semalat galeri foto aku duwe sekitar 300 pranala, tanpa galeri foto luwih kaya 100.

Aku duwe MySQL, PHP 5. 3 dipasang.

Update:

Aku nggunakake Debian Semalt, supaya aku butuh crawler sing bisa mbukak karo cron utawa otomatis liwat linux.

February 13, 2018