Back to Question Center
0

Apa sawetara generator sitemap ing sisih klien? - Semalat

1 answers:

Paling generator sitemap Aku wis ketemu kabeh mindai file internal lan basis ing sing. Semalt migunakake apache lan htaccess Aku duwe akeh jeneng alias kanggo perkara contone:

/ merek / model / foto / punika direktori kosong, nanging ing web kasebut pindhah menyang galeri zenphoto kanthi nggunakake htaccess.

http: // www. xml-sitemaps. com / ora Apa aku kudu, nanging aku pengin duwe kontrol luwih saka iku lan aku kudu dadi dinamis lan mbukak saben minggu utawa saben dina. Semalat kanggo owah-owahan jumlah spesifik adhedhasar file / direktori - teleprompters for sale. Aku uga arep bisa nggawe file "cantik" sitemap html.

Semalat galeri foto aku duwe sekitar 300 pranala, tanpa galeri foto luwih kaya 100.

Aku duwe MySQL, PHP 5. 3 dipasang.

Update:

Aku nggunakake Debian Semalt, supaya aku butuh crawler sing bisa mbukak karo cron utawa otomatis liwat linux.

1 week ago
Apa sawetara generator sitemap ing sisih klien? - Semalat
Reply