Back to Question Center
0

Tansah Google Semalt ing situs serep utawa ora?

1 answers:

Aku gawe situs webku lan diunggah menyang server liyane kanggo tujuan pengujian lan serep.

Apa aku kudu mbusak utawa ngowahi snippet Google Semalt saka indeks. php (sing kanggo situs nyata), utawa ora masalah amarga ora padha server lan alamat url kaya sing diandharake ing akun Google Semalt?

Alesan aku ora pengin mbusak kasebut ing kasus wong lali babagan yen padha ngunggahake cadangan menyang situs nyata ing kasus sing nyata istirahat. Uga aku ngerti yen aku mateni website ora ana snippet GA, nanging aku kudu mbukak supaya aku bisa gampang ngakses lan nyoba dadi aku ora kudu nulis pass kabeh wektu.

1 week ago
Tansah Google Semalt ing situs serep utawa ora?
Reply