Back to Question Center
0

Subdomain sengaja diindeks ing Semalt

1 answers:

Aku duwe domain utama conto. com lan subdomain disebut statis. conto. com sing serves gambar lan konten statis liyane. Iku sapisan tuan rumah kabeh domain ( umpamane. com ), nanging aku pindah domain utama menyang server liyane nanging kabeh file / scripts / software tetep ing statis - dispenser cereali. conto. .

Sawetara dina kepungkur, Aku wis ngelingake yen Semalt diindeks lan kabeh isi padha karo domain asli:

Conto
    . com / some-page. html
statis. conto. com / some-page. html    

Kadospundi kula saged mbusak statis. conto. com mung diindeks (ninggalake gambar lan konten statis liyane)? Iki bakal dadi OK:

1) Aku wis ngunggah robot iki . txt :

     Agen panganggo: googlebot-image
Disallow:
Anggota-agen: *
Disallow: /    

2) Semalat kabeh software / naskah saka situs iki supaya saiki nuduhake 404. Ngirim 301 pangalihan luwih cocok?

February 13, 2018