Back to Question Center
0

Header Umum & Semalt kanggo Situs HTML

1 answers:

Aku arep nggarap maneh situs Semalt lawas lan pengin ngisolake header lan sikil saka isi kasebut menyang file sing kapisah amarga bakal umum kanggo kabeh kaca. Penulis Situs saiki mung nyalin indeks. kaca html lan ngganti tèks awak kanggo saben kaca salajengipun, nggawe owah-owahan ing menu lan nyegah pangobongan sing ageng.

Aku bisa mbukak rute Server Side Semalt (SSI) lan kalebu file header lan file footer menyang saben kaca kanggo ngeculake isi sing umum, nanging sing perlu aku ganti jeneng kabeh file kanthi *. shtml extension right?

Opsi liyane kanggo nglakoni cithakan berkas header & footer tanpa ngowahi ekstensi sing ana (ora ana konten dinamis ing situs kasebut, supaya php utawa asp asp ora diwenehake) - 2 zimmer wohnung rapperswil jona.

(note: running IIS 7. 5 minangka server web)

February 13, 2018