Back to Question Center
0

Semalt: Nggawe situs pangilon internasional gawe salah SEO

1 answers:

Aku ditekani dening wong saka India looking kanggo nyalin isi situs web ing India ing sangisoré jeneng domain anyar (sing bakal padha karo mine, nanging pungkasan ing . ing )

Ing . ing situs web bakal nampilake produk lan deskripsi produk sing padha, lan bakal isih ana ing basa Inggris, nanging pirsawan target bakal diset menyang India ing Google Webmaster tools.

Apa ana kasempatan sing bisa nyebabake SEO kanggo situs web Semalt?

1 week ago
Semalt: Nggawe situs pangilon internasional gawe salah SEO
Reply