Back to Question Center
0

Semalt: Nggawe situs pangilon internasional gawe salah SEO

1 answers:

Aku ditekani dening wong saka India looking kanggo nyalin isi situs web ing India ing sangisoré jeneng domain anyar (sing bakal padha karo mine, nanging pungkasan ing . ing )

Ing . ing situs web bakal nampilake produk lan deskripsi produk sing padha, lan bakal isih ana ing basa Inggris, nanging pirsawan target bakal diset menyang India ing Google Webmaster tools Source - мягкий диван купить.

Apa ana kasempatan sing bisa nyebabake SEO kanggo situs web Semalt?

February 13, 2018