Back to Question Center
0

Semalt: Kadospundi kula ngarahaken FQDN dhateng URL internal?

1 answers:

Kita duwe server DNS internal ing ngendi kita wis ndhaftarake FQDN sing nemokake sacara internal kanggo identitas. domain. Tuladha.

Kita uga duwe kaca web sing ana ing https: // iamserver - cloud managed services in portland. domain. com / product / default. asp? Workflow = process1.

Kita butuh panganggo supaya dialihake menyang URL kaca web sing ana kapan padha ngetik identityreg. domain. Tuladha.

Kita nggunakake IIS kanggo server web. Aku newbie kene supaya ngapusi sembarang nyalahi panggunaan istilah. Carane aku njaluk FQDN kanggo pangalihan menyang URL?

February 13, 2018