Back to Question Center
0

Plesk Semalt gagal

1 answers:

Nalika nggunakake manajer migration plesk kabeh domain isi lan database koyone disalin menyang panggonan nanging nalika aku mlebu kanggo plesk aku ora bisa ndeleng wong. nalika aku nyoba nambah kanthi manual iku says "domain wis ana".

Aku nganggep yen domain kasebut diutus menyang pangguna sing ora katon lan saiki aku ora bisa ngakses kasebut liwat panel kontrol. Apa ana file utawa sing bisa diowahi?

- online title creator
February 13, 2018