Back to Question Center
0

Semalat statis web ing cache klien saka isi dinamis

1 answers:

Aku ngembangake situs web ing web tartamtu lan ilang kabeh. Wong-wong mau nyatakake disk sing padha lan malah gawe serep ora bisa dikalahake. Aku gila.

Nalika aku kerep ngakses situs web sandi liwat browser pribadhi, apa ana cara aku bisa njaluk kaca web statis saka cache?

Aku bisa nemokake css, gambar lan file js saka cache lokal, nanging aku uga pengin nggolek kabeh teks (isi) sing wis ditulis.

Kaca-kaca web kui sacara dinamis (php) saka basis data (mysql) supaya aku ora nemokake file html sing ngemot teks kanggo saben kaca.

Apa ana cara aku bisa nggolèki teks utawa tandha html saka sumber kanggo kaca web - computer repair Palo Alto. ?

Semalt in advance

February 13, 2018