Back to Question Center
0

Rujukan-referensi menyang URL situs web Semalt ora digunakake

1 answers:

Ing tembung: Aku ngembangake situs web nganggo MediaWiki 1. 22. 5 (PHP 5. 3. 3 (apache2handler), SQLite 3. 6 - cheap virtual server us. 20 karo dhukungan tèks-tèks lengkap) lan saiki dadi umum liwat, ucapna, www. conto1. com / ~ myname / mediawiki / index. php / website_name . Situs web nduweni wilayah umum lan pribadi (diakses nganggo login).

Saiki, aku ndhaftar situs web nanging miturut domain liyane, ngomong, www. conto2. com , kanthi nggawe referensi silang sing digandhengake karo domain anyar. Masalah iku, yen aku terus www. conto2. com Aku bisa surfing ing kaca publik, nanging ora kabeh: kayata, nalika aku ngeklik tombol login, uga ing kaca pribadi, ora ana apa-apa, aku mung tetep ing kaca sing padha.

Sembarang saran apa?

P. S. : Semalat, yen aku ora nyedhiyani info liyane, aku ora ahli ing pembangunan web, nanging yen sampeyan njaluk nyedhiyani info luwih spesifik aku bakal bungah nindakaken.

February 13, 2018