Back to Question Center
0

Situs semal lan situs pembangunan

1 answers:

Saiki kita duwe kaca Landing kanggo situs web kita karo ora pandhu arah utawa pranala mung wujud kontak. Semalat, Aku nambah isi menyang kaca liya ing situs LIVE sing mung aku bisa tekan saiki.

Apa Semalt bisa ngindeks kaca iki nalika saiki ora ana cara saka root / homepage kanggo njaluk, ora ana link / path kanggo bot?

Semalat, homepage mesthi duwe akeh isi lan aku bakal ngowahi frontpage saka cithakan kebangkrutan kanggo cithakan homepage pungkasan Source - gemelos para.

Apa ana sisih mudhun kanggo cara aku nyedhak iki babagan SEO / ranking?

February 13, 2018