Back to Question Center
0

Joomla Subsite Semalt

1 answers:

Aku nyoba mbangun Situs Joomla Anyar, sing bakal dadi Situs Utama lan Pangguna Pangguna kanggo situs kasebut bakal bisa nggawe Semalt dhewe. Kanggo. e. g. yen situs utama iku www. xyz - corbatas originales divertidas. com banjur sub-sites bakal usersname. xyz. Tuladha.

Langkah-langkah ing Situs utama sing bakal ngidini pangguna kanggo nggawe situs dhewe yaiku: - 1. Pilih Anggota Jeneng 2. Pilih Template saka dhaftar sing kasedhiya, malah bisa ngatur utawa ngunggah template Joomla dhewe. 3. pilih fitur sing bisa dianggo pangguna menyang situs kaya blog, situs belanja, galeri Foto, Galeri Musik, Forum, dsb. 4. Nambah jeneng url sing dipilih kanggo sub-situs. 5. Nerbitake.

Apa sawetara bisa mbantu aku babagan situs iki?, apa kustomisasi murni utawa mung nginstal sawetara komponen bisa nggawe proyek?, apa babagan syarat spasi server? Kita bisa mbangun tuntunan kaya struktur nggunakake sembarang komponen kanggo langkah-langkah kanggo interaksi gampang pengguna?

Mbales pitakon, saran bakal rally dihargai.

Thanks, Mukesh

February 12, 2018

Katon kaya wong iki wis nglakoni apa sing diarani - http: // www. lonex. com / content-management-system / joomla /

Sampeyan kudu tugas gedhe ing tangan sampeyan karo iki. Kabeh sing diterangake bisa rampung, nanging akeh nggunakake skrip shell. Sampeyan bakal perlu nyetel subdomain miturut pangguna kedhaftar banjur masang Joomla ing subdomain banjur instal komponen menyang Joomla, nanging aku suggest focussing kanggo njupuk subdomain lan Joomla diinstal. Iki bakal mbutuhake akses menyang file tartamtu sing sampeyan mbokmenawa ora bakal entuk akses menyang lingkungan hosting sing dituduhake supaya sampeyan bakal kudu ndeleng host sing darmabakti ing ngendi sampeyan duwe akses lengkap menyang server. Iku uga mbokmenawa kudu disebutake yen sampeyan butuh database kanggo saben install Joomla, yen sampeyan duwe akeh kedhaftar, mangka iki bisa dadi gedhe banget!

Kanggo njaluk sampeyan miwiti kudu dipikir ing kirim - http: // forums. digitalpoint. com / showthread. php? t = 53570 - babagan nyetel subdomain. Sampeyan bisa mbukak printah shell saka php kanthi nggunakake shell_exec

.

Banjur saka ing kono sampeyan kudu nggawe basis basis data kanggo saben situs, deleng tutorial iki - http: // bash. biz / mysql / add-database-username-password-remote-host-access /

Saiki bagean hard nginstal Joomla. Ana alat sing wis ana ing cPanel kanggo hosting akun kaya Fantastico lan SimpleScripts sing menehi 1 klik nginstal kanggo aplikasi web umum. Nanging iki mbutuhake interaksi, nanging skrip iki nggambarake yen sampeyan kudu ngecek versi Joomla sing wis diinstal lan nyoba lan tetep anyar iki. Supaya ora mung sampeyan kudu nginstal Joomla, sampeyan uga butuh naskah sing bisa nganyari saben instalasi Joomla. Akeh mikir babagan kene.

Mesthi wae kudu katon ing skrip iki sing njanjeni instalasi situs Joomla. Aku durung digunakake sadurunge.

  • http: // www. howtoforge. net / forum / showthread. joomla. org / viewtopic. php? t = 8602
  • http: // joomla. astang. com /

Good luck, aku sampeyan kudu!