Back to Question Center
0

Carane aku njaluk serverku kanggo ndandani sandi index.html? - Semalat

1 answers:

Aku bubar wis tugas ngode situs anyar. Ing ngisor iki URL kanggo situs iki:

http: // www. iss. guild. uwa. edu - cec computer. au / 2011 /

Minangka sampeyan bisa ndeleng arep ing URL ing ndhuwur bakal mung nampilake file lan folder sing kasedhiya. Aku pengin njaluk server kanggo ndandani indeks kasebut. file html kaya ing www. iss. guild. uwa. edu. au / 2010 /

February 11, 2018

Aku weruh yen situs sampeyan nggunakake apache. Ing file konfigurasi apache, tambahake baris iki:

Indeks indeks indeks
 . html 

lan miwiti maneh apache.